Afgelopen Evenementen

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

augustus 2016

Grachtenfestijn 2016

28 augustus, 2016 @ 2:00 pm - 4:00 pm
Turfsingel 12-14
Groningen, 9712 KP Netherlands

Op zondag 28 augustus 2016 organiseert Stichting Grachtenfestijn voor de 4e keer het duurzame evenement ‘Grachtenfestijn’. In 2016 zet de stichting in op een 1-daags evenement met de Grachtenparade als belangrijkste programmaonderdeel. De stichting verwacht een flinke groei in het aantal boten wat mee gaat varen. Met meerdere boten die varen op duurzame energie (o.a. Waterstof) wordt de parade weer een stuk duurzamer. Daarnaast zijn er diverse koren geprogrammeerd die al zingend meevaren of op 1 van de waterterrassen van Groningen…

Meer weten »
juni 2017

Haaienweek in Sea Life Scheveningen

3 juni, 2017 - 11 juni, 2017
SEA LIFE Scheveningen,
Strandweg 13
Scheveningen, 2586 JK Netherlands
+ Google Maps

In het teken van Dutch Caribbean Shark Week 2017 zullen in Sea Life Scheveningen de haaien een week lang in de schijnwerpers staan.

Meer weten »

Shark Headquarters op Sint Eustatius

3 juni, 2017 - 10 juni, 2017
Charlie’s Place,
Oranjestraat
St. Eustatius ,

Dutch Caribbean Shark Week wordt op Sint Eustatius gevierd met een groot haaien-hoofdkwartier in het dorp bij Charlie's Place. Hier kun je de hele week terecht voor kinderactiviteiten, weggeefacties, loterijen met haaienprijzen en al je vragen over haaien!

Meer weten »

Kick off Dutch Caribbean Shark Week

3 juni, 2017 @ 12:00 am - 5:00 pm
Café de Ceuvel,
Korte Papaverweg 4
Amsterdam, 1032 KB Netherlands
+ Google Maps

Op zaterdag 3 juni trappen wij Dutch Caribbean Shark Week 2017 af met een informeel kick off event bij De Ceuvel in Amsterdam. Hier strijkt die middag een kleine markt neer met stands van organisaties die zich inzetten voor de bescherming van haaien. Er is ook een pop-up store, een speurtocht voor kinderen en er worden documentaires vertoond.

Meer weten »

Shark Week op Aruba

3 juni, 2017 - 11 juni, 2017

Vier de schoonheid en het belang van haaien mee op Aruba tijdens Aruba Shark Week. De hele week organiseert het Arikok Nationaal Park activiteiten om de aandacht te trekken voor haaien, van een filmavond, presentaties, een haaiententoonstelling in het bezoekerscentrum en activiteiten voor kinderen. En als klap op de vuurpijl zal projectambassadeur Jörgen Raymann twee benefietshows geven in de nationale schouwburg en het cultuurcentrum van Aruba. Tickets voor de shows zijn beschikbaar via het Cas di Cultura, Arikok Nationaal Park en Yanti.

Meer weten »

Curaçao Shark Week

3 juni, 2017 - 11 juni, 2017

In samenwerking met het Curaçao Sea Aquarium, Avila Beach Hotel, Sambil winkelcentrum en Cafe The Dock organiseert Carmabi dit jaar weer een spetterde haaienweek op Curacao! Van haaienquizzen, een seminar, activiteiten voor kinderen en een grootse I LOVE SHARKS race, iedereen op het eiland kan meedoen om te leren over haaien en hun belang voor de oceanen te vieren. Zie hieronder het officiële programma van Curacao Shark Week 2017:

Meer weten »

Shark Day and Party op Sint Maarten

3 juni, 2017 @ 3:00 pm - 5:00 pm
Buccaneer Beach Bar,
10 Billy Folly Road, Pelican
Sint Maarten,
+ Google Maps

De opening van Dutch Caribbean Shark Week op Sint Maarten zal gevierd worden bij de Buccanneers Beach Bar. De dag zal om 15:00 uur worden gestart met kinderactiviteiten, zoals haaienspellen, kleuren, activiteitenboekjes en meer.

Meer weten »

Snoeken tellen in Vinkeveen

4 juni, 2017
Scuba-Academie,
Achterbos 22b
Vinkeveen, 3645 CD Netherlands
+ Google Maps

Helaas is het lastig echte haaien te vinden in de zoete wateren van Nederland. Gelukkig hebben wij onze eigen ‘zoetwaterhaai’… de snoek! Als onderdeel van de Dutch Caribbean Shark Week 2017 gaan we daarom, in samenwerking met Scuba-Academie, DuikeninBeeld, Project Base Line en hopelijk met jou, proberen een indruk te krijgen van de snoekpopulatie in de Vinkeveense Plassen.

Meer weten »

Haaien merken in de Noordzee

4 juni, 2017
Neeltje Jans,
Hoogh Plaetweg 1
Vrouwenpolder, 4354 RC Netherlands
+ Google Maps

Op zondag 4 juni 2017 kun je een dag mee vissen op de Noordzee en proberen om zelf een haai of rog te vangen. De gevangen haaien en roggen zullen worden gemerkt en teruggezet. Dit draagt bij aan het onderzoek van Sportvisserij Nederland, waarin wordt gekeken waar de soorten heen zwemmen.

Meer weten »

Pubquiz met gehaaide vragen

7 juni, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
Cafe de Toeter,
Turfsingel 6
Groningen, 9712 KP Netherlands
+ Google Maps

De pubquiz van De Toeter is een triviantquiz die bestaat uit acht rondes met vragen, muziekfragmenten en een fotoronde. En tijdens Dutch Caribbean Shark Week zullen de vragen extra gehaaid zijn.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen

© Copyright 2015 - Save Our Sharks