Sea the Future

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sea the Future

10 september, 2017 @ 11:00 am - 5:00 pm

Op 10 september organiseert Sea First in Den Bosch een bijzonder evenement. Sea the Future – over de oceaan, het klimaat en onze gezondheid.  Een evenement dat je niet wilt missen! En Save Our Sharks is erbij als een van de deelnemers.

Sea First organiseert dit evenement omdat dit een bijzonder jaar is voor Sea First. De organisatie bestaat 10 jaar en de voorzitter Dos Winkel, het gezicht van Sea First is 70 jaar geworden!

Hoe kunnen we hem beter bedanken voor zijn enorme inzet voor oceaanbeschermen dan met dat wat hem het gelukkigst maakt: samenkomen voor een betere wereld! Mensen kennis laten maken met de pracht van de onderwaterwereld en te vertellen over de problemen waarmee deze te kampen heeft. En om te vertellen wat we met elkaar kunnen doen! Het evenement staat geheel in het teken van deze positieve verandering.

Vanaf 11.00 uur bent u welkom. U of uw kind, kunt buiten een proefduik maken en genieten van allerlei leuke kraampjes met lekkere hapjes. Kijk voor het gehele programma op de website van het evenement.

Gegevens

Datum:
10 september, 2017
Tijd:
11:00 am - 5:00 pm
Website:
http://seathefuture.nl/programma/

Locatie

Maasport Sport & Events
Marathonloop 1
‘s-Hertogenbosch, 5232 AA  Netherlands