Shark Stanley

Shark Stanley heeft je hulp nodig! Na eerder in Amerika, China en op heel veel eilanden over de hele wereld te zijn geweest, komt hij nu naar Nederland om steun te zoeken voor haaien over de hele wereld.

Vind jij dat ook belangrijk? Dan is het simpel om dit te laten zien. Download, print en knip Shark Stanley, of één van zijn 17 vriendjes uit en maak een foto van je vrienden en familie met de personages. Upload deze foto op Facebook , Twitter, of Instagram en tag de foto met #SharkStanley. Zo makkelijk is het!

Shark Stanley is er om mensen over de hele wereld te verbinden. Door hem te helpen sluit je je aan bij duizenden mensen wereldwijd, die haaienbescherming steunen. Er zijn in totaal 18 verschillende Shark Stanley personages, elk van een unieke haaien- of roggensoort. Sommige van hen zijn beschermd, anderen hebben dit nog hard nodig. Sommigen leven bij de kust, terwijl anderen in de open zee zwemmen. Kun jij ze straks allemaal benoemen?

Als jij ons wilt helpen, ga er dan op uit en neem wat foto’s! En vergeet niet: de beste plaatjes zijn foto’s die zijn genomen op een bijzondere plek, bijvoorbeeld één die laat zien waar jij vandaan komt.

Hieronder vind je de downloads van de figuren van Shark Stanley & Vrienden en de Nederlandse vertaling van het boek. De figuren en kleurplaten kun je opslaan als afbeelding en uitprinten.

Download hier het boek:  

Shark Stanley NL download


 Download hier de figuren:

Kleurplaten: