Save Our Sharks haalt geld op voor St. Maarten na orkaan Irma

We zijn blij om te kunnen melden dat het Save Our Sharks team bij een bezoek aan Sint Maarten de eerste donaties ter waarde van 545 Euros heeft kunnen aanbieden aan de St. Maarten Nature Foundation om hen te helpen met het voortzetten van het harde werk dat zij doen voor natuurherstel na orkaan Irma. 
De gift is mogelijk gemaakt door de generositeit van geweldige donateurs. U kunt ook nog steeds doneren via de website of op de aankomende evenementen waar u komende tijd vindt. Ieder bedrag wordt zeer gewaardeerd.

Waarvoor is geld nodig?

Met haar hoge golven en sterke stroming heeft orkaan Irma de onderwaterwereld niet gespaard. Beoordelingen na de orkaan gaven aan dat de zeer kwetsbare mangrovebossen, koraalriffen en zeegrasbedden enorme schade hebben geleden, tientallen boten zijn gezonken en olie hebben gelekt, en dat er ernstige vervuiling is door alle rommel. Het grootste gedeelte van het onderwater wetenschappelijke onderzoek op Sint Maarten is compleet verwoest of verdwenen, waaronder de akoestische ontvangers waarmee gemerkte rifhaaien, verpleegsterhaaien en tijgerhaaien werden gevolgd.

Terwijl de Sint Maarten Nature Foundation bezig is met het zoeken naar grote fondsen om hun onderzoeksopstellingen weer op te bouwen, zal Save Our Sharks zich gaan inzetten om hen hierbij te helpen, zodat zij zich meer kunnen richten op de herstelwerkzaamheden.

DONEER HIER

Bedrag